Vores historie, vores vision

Vi skaber vinskabe til kunder, der ønsker noget specielt – noget unikt, der ikke findes tilsvarende andre steder end i kundens egen forretning. Det tror vi på giver oplevelser, der huskes.

History

To be
remembered
is everything

COMMELIER udspringer fra det danske kølefirma, Dansk Køl & Klima, som i over 30 år har leveret arkitekttegnede vinkøleskabe med køleanlæg integreret. Vi er dygtige til on-demand-made solutions, der sikrer dine gæster en unik og anderledes kundeoplevelse.

Vi blev grundlagt med en ambition om at kombinere opbevaring af vin og champagne med et nutidigt, funktionelt og elegant udtryk – og med sigte på et produkt, der skal anvendes hver dag. Det er stadig vores største ambition.

Vi har mange års erfaring med at samarbejde med hoteller og eksklusive restauranter om at skille sig ud fra mængden og give deres gæster en helt særlig oplevelse. Vi har også leveret flere eksklusive løsninger til private kunder, der ønsker deres vinsamling opbevaret på en særlig måde. To be remembered is everything.

History

Vores design
Skal bruges
i hverdagen

Vi ønsker at være synonym med den absolutte kvalitet og funktionalitet, når valget falder på køling af vin. Både på vores produkter og på vores service. Derfor leverer vi robuste og driftssikre vinkøleskabe, der ikke blot er æstetisk smukke, men også i høj grad afspejler den hverdag, de anvendes i. Vores løsninger er designet for at blive brugt.

Vi stiller store krav til os selv og vores leverandører. Alle projekter bliver altid forhåndsinstalleret og vi anvender kun kvalitetstestede anlæg fra europæiske leverandører. Det garanterer ikke kun en sund driftsøkonomi, men også en konsistent temperaturydelse, der er helt essentiel, når du opbevarer vin eller champagne til mange tusinde kroner.

History

Din tilfredshed
er vores
vigtigste mission

Hvis du vil huskes, skal det gøres på en anden måde end hvad, der ligger lige for. Hos COMMELIER er vi eksperter i at designe vinrummet eller vinkøleskabet med afsæt i omgiverlsernes begrænsninger og muligheder.

Vores engagement, erfaring og viden bruger vi hver dag til give vores kunder kompetent rådgivning og inspiration. Vi følger altid opgaven til dørs – installeret, monteret og klar til drift.

Vi sikrer, at projektet forløber sig efter dine deadlines, og at opgaven effektivt leveres til tiden. Alle vinkøleskabe har som udgangspunkt 2 års fuld garanti og inkluderer eftersyn det første år.

Din tilfredshed er nemlig vores vigtigste mission. Derfor anbefaler vi hellere end gerne, hvordan vinkøleskabet anvendes på på bedste vis.

We are like a wine sommelier – just a cold one.

Har du spørgsmål til dit næste projekt, vores produkter og løsninger eller en ganske særlig udfordring? Vi er klar til at hjælpe dig med at give dine gæster den næste store oplevelse.

Phillip Lundgaard, direktør & partner